Kolayca İngilizce öğren(1)

ingilizce



Platform: Udemy
Status: Available
Duration: 30 Minutes

Price: $19.99 $0.00


Note: Udemy FREE coupon codes are valid for maximum 3 days only. Look for "Get Coupon" orange button at the end of Description.

What you'll learn

  • İngilizce konuşmağı
Requirements
  • Hayır
Description
Herkese selamlar,umarım hepiniz iyisinizdir,ben mahsa,yabancıyım. İngilizce öğretmeniyim ve iki yıldır Türkiye'de öğretmenlik yapıyorum. İngilizcge kursuna hoş geldiniz .Bu yöntemde İngilizceyi en kolay şekilde ve en az gramer kullanarak öğretmeye çalışıyorum. Öğretme yöntemi, en basit cümlelerle başlayalım, cümleyi Türkçe söylüyorum ve siz İngilizceye çeviriyorsunuz ve sonra Sizin için yerli aksanıyla açıyorum, ve siz tekrarlıyorsunuz, zamanla bir cümle yapmakta ve İngilizce konuşmakta size yardımcı olduğunu göreceksiniz. Kolay olacak, sadece cümle kurmanızı ve zamanla hızınızı artırmaya çalışmanızı istiyorum.Türkçe cümleyi söyledikten sonra cümleyi elinizden geldiğince İngilizceye çevirmeli ve yüksek sesle söylemelisiniz, bu şekilde siz Hatalarınızın farkına varacaksınız, göreceksiniz ve düzelteceksiniz.

Toplam 20 İngilizce kursumuzun sonunda konuşmanız kolay olacak.

Sadece ilk kursumu deneyin söz veriyorum sonuna kadar benimle olacaksın,Ve birlikte İngilizceyi en kolay şekilde öğreneceğiz, sadece iyi dinleyin ve soruları zamanında cevaplayın.

Size söz veriyorum, kurslarımın sonunda İngilizce konuşmanız değişecek ve ilgileneceksiniz.
Bu yöntem de en az grameri kullanır ve İngilizceyi yalnızca pratik yaparak ve çok sayıda cümleyi tekrarlayarak öğrenirsin.

Basit cümlelerle başlıyoruz ve gerekli zamanları öğretiyoruz.Şimdiye kadar tüm öğrencilerim bu yöntemi beğendiler ve umarım siz de beğenirsiniz ve İngilizce kurslarımı kullanmak ve yeni bir dünyayı deneyimlemekle ilgilenebilirsiniz.Bu kurslarda amacım İngilizceyi düşündüğünüzden daha kolay öğrenmeniz ve sonsuza kadar aklınızda kalması olacak. Hadi arkadaşlar birlikte başlayalım. İyi dinleyin ve zamanında cevaplayın ve zamanında tekrarlayın. Sonucu çok yakında görün.

Who this course is for:

  • Beginner